Yang Su Maymun Ayı Feng Shui & Astroloji Güncellemesi

Yang Su Maymun Ayı Feng Shui & Astroloji Güncellemesi

Yang Su Maymun Ayı Feng Shui & Astroloji Güncellemesi 720 1280 Aysun Sezgin


Yang Su Maymun Ayı Feng Shui & Astroloji Güncellemesi

7 Ağustos 2024-7 Eylül 2024

Ejderha Senesi, Maymun Ayı Güçlü Su oluşumu

2024 Ağustos ayında Ejderha ve Maymun burçlarının bir araya gelmesi su elementini güçlendirecek. Ejderha Maymun ve Fare (Aralık) ile üçlü su uyumu oluşturuyor. Gök hanesinde de Yang Su olması sebebiyle su elementi etkisi daha güçlü olacak. Su elementi duygusu korku, doğası dinlenme-biriktirme, organı böbrekler, üreme organları ve mesane, rengi siyah, gökyüzünde kuvvetli yağmurlar ve soğuk havayı, yerde ise okyanusları ve geniş su alanlarıdır. Ağustos ayı, senenin burcuyla uyumlu olduğu için 2024 senesinin önemli aylarından biri olacak. Bu ay gündeme gelen, hayatınızda başlayan yeni konular Aralık ayında daha ortaya çıkacak, belirginleşecek

Bu ay kişisel elementi toprak olanlar için ( yang toprak/yin toprak gününde doğanlar ) para ayı. Eğer metal ve su iyi elementinizse; (kuvvetli topraksanız) olumlu finansal gelişmeler yaşamanız mümkün. Eğer toprak gününde doğmuşsanız ve doğum haritanızda toprak ve ateş azsa bu durumda zayıf toprak grubuna girersiniz; önümüzdeki iki ay finansal açıdan fazla risk almamanızı öneririm.

Maymun seyahat yıldızı olarak bilinir. Kaplan, At veya Köpek senesinde veya gününde doğduysanız; Maymun bu kişilerin seyahat yıldızı ve ay boyunca bu kişiler sürekli hareket içerisinde olacaklar.

Yin Ağaç veya Yin Toprak senesinde ya da gününde doğanların Maymun koruyucu meleğidir. Bu kişiler ay boyunca çevrelerinden yardım alacaklar.

Maymunlar, Yılan burçlarıyla uyum içerisindeler. Yılan burçları bu ay Maymunun desteğini alacaklar,

Fare ve Ejderhalar ise Maymun ile birlikte su uyumu oluştururlar. Eğer doğum haritanızda bu burçlardan varsa su dengenizi bozulabilir, idrar yolları, böbrekler ile ilgili sorunlar yaşamanız mümkün bu durumda antioxidant yiyecekler, sebze ağırlıklı beslenerek ve egzersiz yaparak su dengesizliğini azaltabilirsiniz.

Maymunlar, Kaplan burçları ile zıtlık yaşarlar, Kaplanlar bu ay mücadele ve hareket içerisinde olacaklar. Zıtlıkları engelleyemeyiz sadece bu kişilere fazla risk almamalarını ve hayatlarında olumlu bir değişiklik yapmaya çalışmalarını önerebiliriz. Değişim yaşamak ve değişimlere açık olmak negatif enerjiyi hafifletecektir.

 

Ağustos ayında mekânlarımızı ay boyunca etkileyecek olan uçan yıldızlar bu ayın nasıl geçeceği konusunda bize fikir veriyor.

 

Uçan yıldızların dağılımına göre ağustos ayında mekânlarınızı etkileyen enerjiler çok kötü değil. Ev ve ofislerinizin merkezinde çok bereketli bir birleşim var.  Diğer bereketli yön ise KUZEYBATI yönü. Bu ay bu iki yönde aktivasyonlar yaparsak, ay boyunca olumlu etkilerini göreceğiz. En sorunlu yön GÜNEYDOĞU yönü olup, bu yönde mutfakları bulunanlar için mutfak yangınlarına dikkat çekmek isterim. Özellikle elektrik hususunda tedbirli olmanızı öneririm. Çocuklu aileler için mekânların Kuzey yönünde çocukları olumsuz etkileyebilecek birleşimler olacak, küçük ev kazalarından korunmak için bu yönde kırmızı renkte bir obje bulundurmanızı öneririm.

 

Ayın enerji dağılımına göre evinizde yapacağınız küçük değişiklikler negatif olan enerjileri azaltacak, iyi enerjileri aktive edecektir. Ekteki haritadan hangi yönlerde nasıl uygulama yapmamız gerektiğine bakabilirsiniz.

 

Sağlıklı ve bol kazanç dolu bir ay dilerim.