Monthly Archives :

Eylül 2015

1 Ekim 2015 – Yang Metal KÖPEK

1 Ekim 2015 – Yang Metal KÖPEK 700 500 tca

SENE Yin Ağaç KEÇİ
AY Yin Ağaç HOROZ
GÜN Yang Metal KÖPEK (toprak) – 1 Ekim 2015

EJDERHA burçlarına zıt gün
ÖKÜZ, KEÇİ ve KÖPEK burçları için toprak enerjisi zararlı çalışabilir.
TAVŞAN, AT, KAPLAN burçlarına uyum var
Zıt saatler: 07-09,00 arası

Bugün Çin Takvimine göre Köpek (toprak) üzerinde metal günü. 5 elementin birbirini üretim prensibine göre toprak metali üretiyor. Elementler arasında destekleyen ilişki bugün de devam ediyor. Metal kuvvetli element.

Bugün 1 Ekim, ancak Çin Takviminde HOROZ ayı 8 Ekim e kadar devam ediyor. Sonbahar Ekinoksu, mevsim değişikliği derken evrensel enerjilerin zayıfladığı bir dönemdeyiz. Bu dönemler biraz durmamız, kendimize zaman ayırmamız, ne yaptık, ne yapacağız diye düşünmemiz gereken zamanlar belkide. Arada bazı günler elementler ve burçlar uyumlu olsa bile, yine de tam aydınlık için biraz daha beklemekte yarar var.

Bugün 2015 Almanağına göre aşağıdaki etkinlikleri destekliyor.
Nişanlanmak, evlenmek, saç kestirmek, yeni işe başlamak, ev tamiri, seyahat, yeni inşaata başlamak, taşınmak, ev düzenlemek, ev temizlemek

Avlanmak, balıkçılık, akapunktur tedavisi önerilmiyor.

Merkezde ve Kuzeydoğu yönünde 5 ve 2 yıldızları ile mekanlarda bunaltıcı bir enerji olacak. Bereket enerjisi ise Güneybatı yönünden gelecek.

BUGÜN DOĞAN BEBEKLER
Elementleri; Yang Metal; Adalet duyguları güçlü, cesur, lider ruhlu kişiler.
Bugün doğan bebekler aydan gelen HOROZ ile kuvvetli metal olacaklar. Çok güçlü, katı ve kazanmaya odaklı karakterleri ile tek rakibim benim diyecekler. FAİ KONG denilen bu kuvvetli yaşam enerjisi onları mücadeleci birer savaşçı yapabilir. Spor, gibi kişisel mücadele isteyen konularada yetenekli olacaklar.
4 sütunlarına baktığımızda, koruyucu melek görevini büyük annelerin üstlendiğini görüyorum.
Kız bebekler özel bir cazibe ile doğuyorlar. Kızıl Büyü!
Erdem yıldızları onları toplum içerisinde çabuk kabul edilen güvenilir insanlar yapacak. Kalabalık grupları etkileyebilecekler, insanları kontrol etmek isteyecekler, çok bonkör olacaklar
Kuvvetli metal, su, ağaç ve ateş ile dengelenir.
Siyah, yeşil, mavi, turkuaz ve kırmızı favori renkleri olacak.

30 Eylül 2015 – Yin Toprak HOROZ

30 Eylül 2015 – Yin Toprak HOROZ 700 500 tca

SENE Yin Ağaç KEÇİ
AY Yin Ağaç HOROZ
GÜN Yin Toprak HOROZ Metal) – 30 Eylül 2015

Tavşan burçlarına zıt gün
Horoz burçları kişisel endişe, gerginlik veya iletişim problemi yaşayabilirler.
Ejderha, Öküz ve Yılan burçlarına uyum var
Zıt saatler: 05-07,00 arası

Bugün Çin Takvimine göre Horoz (metal) üzerinde toprak günü. 5 elementin birbirini üretim prensibine göre toprak metali üretiyor. Elementler arasında destekleyen ilişki metal enerjisini kuvvetlendiyor.

Horozlar kendi burçları belirdiğinde kişisel stres ve zorlanma yaşayabilir, engellerle karşılaşabilirler.

Çin Zodyakında Horoz, Tavşanla zıt yönlerde, Horoz ve Tavşan zıtlığı, metal ve ağaç zıtlığını temsil ediyor. Metalle ilgili kazaları ( bıçak, kesici aletler) ince kemikleri, boyun ve omurgayı temsil ediyor. Bugün çift Horoz Tavşan burçlarını ya da 4 sütunlarında Tavşan olanları olumsuz etkileyebilir.

2015 Keçi senesinin 3 yıkım yönünden birisi Batı, Burcu İse Horozun yönü. Uçan yıldızlara göre bugün batı yönünde 5 yıldızı olacak. Bunun anlamı, olumsuz olaylar, kazalar bu yönden gelebilir.

Bugün 2015 Almanağına göre önemli etkinlikleri desteklemiyor, toprağı kazmak, inşaat, tadilat. Temel atmak için uygun değil.

BUGÜN DOĞAN BEBEKLER
Elementleri; Yin Toprak; entellektüel, kibar, centilmen.

Bugün doğan bebeklerin 4 sütunlarına göre dengede tutmaları gereken toprak elementi (kendi elementleri) zayıf. Denge için Ateş lazım. Ateş elementi mevsimlerden yaz, renklerden kırmızı, duygulardan eğlenmek/gülmek, tadlardan acı ve yön olarak ise Güney yönünü temsil eder. Bu kişilerin sıcak, aydınlık, güneşli veya iyi ışık alan odaları olmalı, etraflarında pembe, kırmızı ve toprak rengi mobilyalar, objeler bulundurulmalı.
4 sütunlarında akademik yıldız var. İyi eğitim alacaklarını ya da ilginç konulara ilgi duyarak bu konularla ilgili standart dışı eğitimler de alabilirler.
Bugün doğan bebeklerin öne çıkan en önemli özellikleri sert, otoriter ve hatta şiddete eğilimli dış görünüşleri. Bir diğer anlamda sert yapıları, polis, hukukçu, kanun yapan/uygulayan kişilerde bulunan bu özelliğe öldürücü güç diyoruz. Öldürücü güç Aynı zamanda yüksek statüyü de temsil ediyor. Bu kişiler yöneticilik ya da politikada başarı gösterebilirler. İyi eğitim almazlarsa bu kuvvetli güç kendilerine zarar verebilir.

29 Eylül 2015 – Yang Toprak MAYMUN

29 Eylül 2015 – Yang Toprak MAYMUN 500 300 tca

SENE Yin Ağaç KEÇİ
AY Yin Ağaç HOROZ
GÜN Yang Toprak MAYMUN (Metal) – 29 Eylül 2015

Kaplan burçlarına zıt gün
Yılan, Fare ve Ejderha burçlarına uyum var
Zıt saatler: 03-05.00 arası

Bugün Çin Takvimine göre Maymun (metal) üzerinde toprak günü. 5 elementin birbirini üretim prensibine göre toprak metali üretiyor. Elementler arasında destekleyen ilişki metal enerjisini destekliyor. Toprak elementi maymun burçlarına sakinlik ve iç gözlem sağlıyor.

Bugün 2015 Almanağına göre uğurlu bir gün ve sıradaki aktiviteleri destekliyor.
Mayalama işlemi, saç kestirmek, imza atmak, ticaret, dikiş dikmek, birikim yapmak, baraj inşa etmek, bitki ekmek, ev düzenlemek, temizlik yapmak, evcil hayvan edinmek
Akapunktur ve göz tedavisi önerilmiyor.

Uçan yıldız dağılımına göre bugün mekanlarımızın Doğu yönü sorunlu olacak. Bu yönde aylık yıldız 5 ve gün boyunca 2 yıldızı etkili.
En bereketli yön, Güneybatı.

BUGÜN DOĞAN BEBEKLER
Elementleri; Yang Toprak, yaratıcı, istikrarlı, ayakları yere basan, güvenilir insanlar.
Yang Toprak vücudumuzda mide ve göğsü temsil eder.
Bugün doğan bebeklerin 4 sütunları onları hayatları boyunca destekleyecek sembolik yıldızlar açısından oldukça zengin.
Romantik yıldızları Horoz, ay burçları. Anneleri ile aralarında özel bir bağ olacak
Yardımcı Melekler, Maymun ve Keçi, eşleri ve büyük annelerinden destek görecekler, aynı zamanda yardımcı meleklerin kişilerin 4 sütununda olması doğuştan gelen ve bu kişilerin hayatlarını kolaylaştıran bir özelliktir.
Akademik yıldız, Maymun; kişileri eğitim ve öğretime yatkın yapar.

Bu kişiler çok fazla kuralcı, otoriter, yada kuralları uygulayan yönetici veya politikacı olabilirler. Bu özellikleri zaman zaman kendilerine zarar verebilir.

28 Eylül 2015 – Yin Ateş KEÇİ

28 Eylül 2015 – Yin Ateş KEÇİ 500 300 tca

SENE Yin Ağaç KEÇİ
AY Yin Ağaç HOROZ
GÜN Yin Ateş KEÇİ (Toprak) – 28 Eylül 2015

Öküz burçlarına zıt gün
Öküz, Köpek ve Keçi burçları kuvvetli toprak enerjisinden etkilenecekler
At, Tavşan ve Domuz burçlarına uyum var
Zıt saatler: 01-03.00 arası

Bugün Çin Takvimine göre Keçi (toprak) üzerinde ateş günü. 5 elementin birbirini üretim prensibine göre Ateş toprağı besliyor, elementler arasında destekleyen ilişki toprak enerjisini daha kuvvetli hale getiriyor.

Bugün 2015 Almanağına göre uğurlu bir gün olacak.
Yeni iş, yeni tanışmalar, ünvan almak/vermek, açılış, temizlik, dikiş/nakış, yeni okula başlamak, seyahat, taşınmak, temel atmak için uygun gün
Ticaret, alışveriş, imza atmak için uygun değil.

Uçan yıldız dağılımına göre kazalara ve talihsiz olaylara sebep olan 5 yıldızı merkezde olacak. Toprak elementinin kuvvetli olacağını da düşünürsek, dedikodu, skandal, besin zehirlenmesi, gibi ağız ve boğazla ilgili olumsuz olaylar yaşanabilir. Kuzeydoğu yönü ise şanslı 8 yıldızını etkisinde olacak.

BUGÜN DOĞAN BEBEKLER
Elementleri; Yin Ateş, duyguları tarafından yönetilen, öfkesini biriktirip hemen tepki vermeyen, ama öfkelendiği zaman tehlikeli olabilen, sinirli, endişeli yapıda insanlar.
Yin Ateş beyni ve kalbi temsil eder.
Gün Sütunundaki Keçi, bugün doğanlar için eş/partner anlamı taşıyor. Ateş, sakin, duyarlı, evcimen, Keçiyi biraz yoldan çıkarsa da yine de destekliyor. Ay sütunundaki Horoz ise koruyucu melek olarak annelerini gösteriyor. Bu kişilerin Kaynak elementleri çok kuvvetli, muhafazakar içe dönük, entellektüel, bir ya da birden çok konuda eğitime meraklı olmaları çok mümkün. Akademik yıldızları sayesinde eğitime ve öğretime yeteneklerini destekleyecek.

27 Eylül 2015 – Yang Ateş AT

27 Eylül 2015 – Yang Ateş AT 500 500 tca

SENE Yin Ağaç KEÇİ
AY Yin Ağaç HOROZ
GÜN Yang Ateş AT (Ateş) – 27 Eylül 2015

Fare burçlarına zıt gün
At burçları için kişisel endişe, iletişim sorunları
Keçi, Kaplan ve Köpek burçlarına uyum var
Zıt saatler: 23-01.00 arası

Bugün Çin Takvimine göre AT (ateş) üzerinde ateş günü. Metal (Horoz) ayındayız ve bugün hem gökten, hem de yer burcu olarak ateş enerjisi alıyoruz. 5 elementin birbiriyle üretim ve kontrol döngüsüne göre ateş metali eritir. Bu iki element arasında çatışma var. Bu durum ateş-metal ile ilintili kazaları tetikle. Kaza potansiyeli bu gün en fazla mekanların Güneydoğu yönünde artıyor. Bu yönde mutfak olan mekanlarda elektrikli aletlere dikkat edilmeli.

Bugün 2015 Almanağına göre çok uğurlu değil. Evlilik, nişan ve Deniz seyahati önerilmiyor.

Uçan yıldız dağılımına göre kazalara ve talihsiz olaylara sebep olan 5 yıldızı Güneydoğuda olacak.

BUGÜN DOĞAN BEBEKLER

Elementleri; Yang Ateş; sıcakkanlı, cana yakın, içi dışı bir insanlar
Yang Ağaç bedenimizde ince bağırsak ve omuzu temsil ediyor.
Bugün doğan bebeklerin en kuvvetli yanları, eğitim, bilgi, maneviyat üzerine.
Yang Ateş gününde doğanlar için anneleri yardımcı melek olacak. Yardımcı insanlar açısından şanslı olacaklar

26 Eylül 2015 – Yin Ağaç YILAN

26 Eylül 2015 – Yin Ağaç YILAN 500 500 tca

SENE Yin Ağaç KEÇİ
AY Yin Ağaç HOROZ
GÜN Yin Ağaç YILAN (Ateş) – 26 Eylül 2015

Domuz burçlarına zıt gün
Maymun, Öküz ve Horoz burçlarına uyum var
Zıt saatler: 21-23.00 arası

Bugün Çin Takvimine göre YILAN (ateş) üzerinde ağaç günü. 5 elementin birbiriyle ilişkisine göre ağaç ateşi üretir. İki element arasında uyum/destek ilişkisi vardır. Ayrıca ayın burcu Horoz ile Yılan arasında yarım metal uyumu var. Yılan-Horoz- Öküz bir araya geldiklerinde 3lü metal uyumu oluşuyor. Bu uyumun tamamlayanı Öküz burçları için güzel bir gün olacak.

Bugün 2015 Almanağına göre; evlilik, nişan, ev tamiri, yeni inşaat, açılış, yeni okul, imza atmak, yeni iş, taşınmak, parti vermek, için uygun bir gün olacak.
Avlanmak, balığa çıkma, bitki ekmek, seyahat için uyun değil.

Uçan yıldızlar aylık dağılımla aynı, doğuda iki adet 5, Güneyde iki adet 2 ile olumsuzluklar bu yönlerden geliyor.
En bereketli yön ise Kuzeybatı. Eğer arada duvar yoksa, Kuzey ve Kuzeybatı aynı odaya denk geliyorsa çok bereketli olacak.

BUGÜN DOĞAN BEBEKLER

Elementleri; Sonbahar mevsiminde ağacın gücü zayıf olduğu için, zayıf ağaç
Yin Ağaç bedenimizde boyun, omurilik, eklemler, karaciğeri temsil ediyor.
Bugün doğan bebeklerin en kuvvetli yanları yine bir gün önceki gibi sosyal çevreleri olacak. Omuzunu sıvazlayan birçok arkadaşları olacak. Arkadaş yönetiminde çok başarılı olacaklar.
Keçi senesinde doğanlar için YILAN seyahat atı olduğu için, eşleri, partnerleri yabancı uyruklu olabilir, ya da çok seyahat eden kişiler olabilir.

Zayıf ağaç elementi için sosyal çevre, dostlar, eğitime önem vermek, maneviyat, ruhsal ve bedensel iyi beslenmek çok önemlidir. Mevsim olarak Kış ve İlkbahar, renk olarak yeşil, mavi tonları ve siyah favorileri arasında. Serin yerler, su kenarları ve ağaçlık alanlarda kendilerini rahat hissederler.

25 Eylül 2015 – Yang Ağaç EJDERHA

25 Eylül 2015 – Yang Ağaç EJDERHA 500 500 tca

SENE Yin Ağaç KEÇİ
AY Yin Ağaç HOROZ
GÜN Yang Ağaç EJDERHA (Toprak) – 25 Eylül 2015

Köpek burçlarına zıt gün
Ejderha burçları için kişisel eziyet, iletişim sorunları
Horoz, Maymun, Fare burçlarına uyum var
Zıt saatler: 19-21.00 arası

Bugün Çin Takvimine göre Ejderha (üzerinde) üzerinde ağaç günü. Ayın burcu Horoz ile Ejderha birbiriyle iyi anlaşıyorlar. Birlikte metal etkisini arttırıyorlar. Göksel enerjiler de ağaç olunca metal ile çatışma söz konusu olacak. Ancak bu sefer burçlar arasında uyum var.

Bugün 2015 Almanağına göre; evlilik, nişan, bağış yapmak, bitki ekmek, için uygun gün.
Ev tamiri, seyahat, yeni inşaata başlamak, yeni iş başlangıçları için uygun değil.

Merkezde 8 yıldızı, olumsuz 5 yıldızı Güneybatıda, en bereketli yön ise Kuzeybatıda olacak.

BUGÜN DOĞAN BEBEKLER

Elementleri; Sonbahar mevsiminde ağacın gücü azaldığı için, zayıf ağaç
Bedenimizde “Baş” ı temsil ediyor.
Bugün doğan bebeklerin en kuvvetli yanları sosyal çevreleri. Zayıf element için iyi olan sosyal çevre, rakipler dostlar ve eğitime önem vermek, maneviyat.

Mevsim olarak Kış ve İlkbahar, renk olarak yeşil, mavi tonları ve siyah favorileri arasında. Serin yerler, su kenarları ve ağaçlık ormanlık yerlerde çok rahat ederler.
Haritalarında KEÇİ burcu (seneden gelen burç) onlar için aynı zamanda yardımcı melek. Bu durumda büyükannelerinden çok destek görecekler.

24 Eylül 2015 – Yin Su TAVŞAN

24 Eylül 2015 – Yin Su TAVŞAN 500 600 tca

SENE Yin Ağaç KEÇİ
AY Yin Ağaç HOROZ
GÜN Yin Su TAVŞAN (Ağaç) – 24 Eylül 2015

Horoz burçlarına zıt gün
Fare burçları için kişisel eziyet, iletişim sorunları
Köpek, Keçi, Domuz burçlarına uyum var
Zıt saatler: 17-19.00 arası

Bugün Çin Takvimine göre Tavşan (ağaç) üzerinde su günü. Ayın burcu Horoz ile Tavşan birbiriyle zıt burçlar olması sebebiyle bugün zıtlık günü de diyebiliriz. 5 elementin birbirini üretim ve tüketim prensibine göre su ağacı besler. Ancak yer burçları birbirine zıt. Üstelik bu zıtlık metal ve ağaç arasında ve maalesef Kurban Bayramına denk geliyor. Horozun metali bıçak/hançer gibi küçük kesici aletleri temsil eder. Kurban Bayramı’nın bu ilk günüde yaşanacak bıçakla yaralanmalara ve araba kazalarına ihtimal verebilir.

Fare burçları ise Tavşan burçları etkili olduğu zaman kişisel eziyet, iletişimlerinde sorun yaşayabilirler. Örneğin Fare burcu bir arkadaşım, pek hoşlanmadığı ancak yapmak zorunda kaldığı ziyaretlerden bahsetti bana. Bile bile lades.

Bugün 2015 Almanağına göre zıtlık günü ve önemli etkinlikleri desteklemiyor. Aksine dikkatli olmak gerekiyor.

Olumsuz 5 yıldızı Kuzeyde, 2 yıldızı ise Batı’da

BUGÜN DOĞAN BEBEKLER

Elementleri Yin Su; Mütevazı, sabırlı ve kavga sevmez yapıları, esnek ve her yana nüfus edebilir. BİR ÇİĞ TANESİ GİBİ
Yin Su; Bedenimizde BÖBREK ve AYAKLARI temsil eder.
Bugün doğan bebekler yeteneklerinin peşinde koşan kuvvetli su elementi olacaklar. Denge için yeteneklerini özgürce ortaya koyacaklar. Eşlerinden destek görecekler. Ancak 4 sütunlarında Tavşan ve Horoz yan yana olduğu için annesi ile eşleri birbiriyle anlaşamayacak.

Bayramınızı kutlar, sağlık ve esenlikler dilerim.

23 Eylül 2015 – Yang Su KAPLAN

23 Eylül 2015 – Yang Su KAPLAN 700 500 tca

SENE Yin Ağaç KEÇİ
AY Yin Ağaç HOROZ
GÜN Yang Su KAPLAN (Ağaç) – 23 Eylül 2015

Maymun burçlarına zıt gün
Domuz, At, Köpek burçlarına uyum var
Zıt saatler: 15-17.00 arası

Bugün Çin Takvimine göre Kaplan (ağaç) üzerinde su günü. 5 elementin birbirini üretim ve tüketim prensibine göre su ağacı besler. Elementler kendi içinde uyumlu, gün içinde kuvvetlenen ağaç enerjisi, ayın metal enerjisi ile barışık değil. Metal-ağaç zıtlığı, araba kazaları, doğanın tahrip edilmesi, su taşkınlarına sebep olabilir.

Bugün 2015 Almanağına göre kontrol günü, toprağı kazmak, tadilat, yeni inşaata başlamak için uygun gün değil.

Olumsuz 5 yıldızı , aylıkta 2 yıldızla birleştiği için GÜNEY yönü olumsuz. Bu yöne doğru seyahat ediyorsanız, dikkatli olun.

BUGÜN DOĞAN BEBEKLER

Elementleri Yang Su; Güçlü, enerjik, zorlayıcı hedefe odaklı, kişiler. BIR OKYANUS GİBİ
Yang Su; Bedenimizde mesane ve bacakları temsil eder.
Bugün doğan bebekler yeteneklerinin peşinde koşan kuvvetli su elementi olacaklar. Denge için yeteneklerini özgürce ortaya koymalılar. Ağaç ve ateş iyi elementleri. Ilkbahar ve yaz aylarında kendilerini daha rahat ifade edebilirler.

22 Eylül 2015 – Yin Metal ÖKÜZ

22 Eylül 2015 – Yin Metal ÖKÜZ 700 500 tca

SENE Yin Ağaç KEÇİ
AY Yin Ağaç HOROZ
GÜN Yin Metal ÖKÜZ (Toprak) – 22 Eylül 2015

Keçi burçlarına zıt gün
Öküz, Keçi ve Köpek burçları toprak cezasından etkilenebilir.
Fare, Horoz ve Yılan burçlarına uyum var
Zıt saatler: 13-15.00 arası

Bugün Çin Takvimine göre Öküz (toprak) üzerinde Metal günü. 5 elementin birbirini üretim ve tüketim prensibine göre toprak, metali üretir. Ayrıca Horoz ve Öküz yarım metal uyumu da var. Elementler açısından uyumlu bir gün. Saat 09-11.00 arasında Yılan saatinde bu uyum tamamlanacak. Uyum varsa burçlar zıt burçlarına zarar vermeyip, uyumlarına giderler. Öküz burcu senenin burcu Keçi ile zıtlık yaşıyor ama Eylül ayında Horoz ile uyumu olduğu için daha az etkileniyor.
Özetle bugün metal elementi kuvvetli olacak. Metal elementi favori elementleri olmayanlar için sorunlu geçebilir. Bugün ayrıca toprak zayıf, metal güçlü olacağı için, göçük, yer kayması yada metal kazalarını tetikleyebilir.

Öküz, Köpek ve Keçi burçları toprak cezasından etkilenebilirler. Hızlı araba kullanmak, açık toprak alanlarda etkinlikler, dağ sporları riskli olabilir.

Bugün 2015 Almanağına göre para biriktirmek ve dikiş/nakış işleri için ideal bir gün.

Evlilik teklifi ve evlilik günü için uygun değil.

Olumsuz yıldız 5 Kuzeydoğu da
En bereketli yön, Güneybatı

BUGÜN DOĞAN BEBEKLER

Elementleri Yin Metal; Narin, güzel ve zarif olurlar. metal ciltle, dişlerle ve genellikle güzellikle ilişkilidir. metal kadınları çok güzel olur.
Yin Metal, Bedenimizde akciğer ve kalçayı temsil eder.
Bugün doğan bebekler parayı ön plana çıkaran (zengin görünümlü) gerçekte dost canlısı ve iyi eğitim görmüş kişiler olacaklar.